Winkelopening

De opening van een nieuwe winkel is een spannende tijd voor zowel ondernemers als klanten. Om ervoor te zorgen dat uw winkel opvalt, kunt u overwegen een aantal unieke en creatieve ideeën toe te passen die klanten aantrekken en ervoor zorgen dat ze terugkomen. Hier zijn drie ideeën om u op weg te helpen.

winkel opening

Verras uw klanten tijdens de winkelopening met een unieke speeltafel.
Breng het plezier naar uw klanten door onze airhockey-, pool- en voetbaltafels op de nieuwe locatie neer te zetten. Deze spellen zijn populair onder alle leeftijden en kunnen worden gespeeld door vrienden en gezinnen, waardoor uw winkel een bestemming voor vermaak wordt.

Organiseer toernooien en evenementen
Tijdens de opening kunt u toernooien en evenementen voor airhockey-, pool- en voetbaltafels organiseren. Dit zal niet alleen klanten aantrekken, maar ook een gevoel van gemeenschap en vriendschappelijke competitie onder hen creëren. U kunt ook prijzen of kortingen toekennen aan de winnaars, wat de deelname zal verhogen en spanning zal creëren voor toekomstige evenementen.

Organiseer een thema winkelopening
Open uw winkel bijvoorbeeld in het Monte Carlo thema. De klanten kunnen zich tijdens hun winkelbezoek vermaken met een roulettetafel of blackjacktafel. Hierdoor blijven uw bezoekers net wat langer in de winkel. De winnaar van de dag kunt u een product uit de winkel aanbieden: win-win!

Kortom, met deze creatieve ideeën onderscheidt uw winkel zich niet alleen van de concurrentie, maar creëert u ook een unieke en gedenkwaardige ervaring voor uw klanten. 

Roulettetafel huren croupier

Contact

Wij zijn iedere dag bereikbaar om een afspraak of reservering te maken. Wij denken graag mee!

Bel of Whatsapp ons op: 06-83997817 of mail naar info@uitjesoplocatie.nl voor meer informatie.

Vraag naar de mogelijkheden