Voorjaarsvakantie activiteiten 2023

De voorjaarsvakantie staat voor de deur en als je op zoek bent naar een leuke en spannende manier om je vrije tijd door te brengen, kun je overwegen een airhockeytafel, pooltafel, tafelvoetbaltafel en/of tafeltennistafel te huren. Deze spellen zijn perfect om gasten te vermaken, en ze bieden een geweldige manier om een band op te bouwen met vrienden en familie terwijl je een vriendschappelijke competitie aangaat. 

Tips om het meeste uit je huurervaring te halen:

  1.  Plan vooruit: Zorg ervoor dat je op tijd boekt, zodat je zeker weet dat je speeltafel beschikbaar is.
  2. Houd rekening met de ruimte: Meet je ruimte voordat je een speeltafel huurt om er zeker van te zijn dat het comfortabel past.
  3. Nodig vrienden en familie uit: Deze spellen zijn leuker met een groep mensen, dus nodig vrienden en familie uit om mee te doen.
  4. Zorg voor hapjes en drankjes: Zorg ervoor dat je wat snacks en drankjes bij de hand hebt om iedereen van brandstof en vocht te voorzien tijdens de spelletjes.
  5. Volg de regels: Zorg ervoor dat je de spelregels doorneemt voordat je gaat spelen om een eerlijke en leuke ervaring voor alle betrokkenen te garanderen.

Airhockeytafel huren

Airhockey is een snel en spannend spel dat voor urenlang vermaak kan zorgen. Het huren van een airhockeytafel is een geweldige optie voor mensen die de speelhalervaring in huis willen halen. Airhockeytafels zijn er in verschillende maten en stijlen, zodat je er een kunt vinden die bij je ruimte en budget past. Ze zijn ook gemakkelijk op te zetten en wij leveren al het nodige materiaal, zoals pushers en pucks.

Pooltafel huren

Pool is een klassiek spel dat al generaties lang mensen vermaakt. Het huren van een pooltafel is een geweldige manier om wat verfijning toe te voegen aan je huis en een leuke ontmoetingsplaats te creëren voor je vrienden en familie. Pooltafels zijn er in verschillende maten en stijlen, zodat je er een kunt vinden die bij je ruimte en budget past. Ook hier leveren wij alle benodigdheden, zoals keuen, ballen, driehoek en het krijtje.

Tafeltennistafel huren

Tafeltennis, ook bekend als pingpong, is een snel spel dat geweldig is voor mensen van alle leeftijden. Het huren van een tafeltennistafel is een geweldige optie voor mensen die wat spanning willen toevoegen aan hun huis of kantoor. Tafeltennistafels zijn er in verschillende maten en stijlen, zodat u er een kunt vinden die bij je ruimte en budget past. Ze zijn ook gemakkelijk op te zetten, en de meeste verhuurbedrijven leveren al het nodige materiaal, zoals peddels en ballen.

Tafelvoetbal huren

Tafelvoetbal is een leuk en snel spel dat perfect is voor mensen van alle leeftijden. Het huren van een tafelvoetbaltafel is een geweldige optie voor mensen die wat spanning willen toevoegen aan hun huis of kantoor. Tafelvoetbaltafels zijn er in verschillende maten en stijlen, zodat je er een kunt vinden die bij je ruimte en budget past. Ze zijn ook gemakkelijk op te zetten, en de meeste verhuurbedrijven leveren alle benodigde apparatuur, zoals ballen en handvatten.

Stel ons een vraag en wij denken graag met je mee