Sauna huren

Wist je dat je nu heerlijk kunt ontspannen in je eigen achtertuin of op je favoriete locatie met onze mobiele sauna's? Geen gedoe meer met het reizen naar drukke spa's en het delen van sauna's met wildvreemden. Met onze sauna's op locatie heb je alle voordelen van een sauna in huis, zonder de nadelen.

Bovendien is het huren van een mobiele sauna perfect als date idee. Wat is er romantischer dan samen zweten en ontspannen in je eigen privé-sauna, met een glas bubbels en goed gezelschap? Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw eigen mobiele sauna bij Uitjes op Locatie en geniet van een unieke en ontspannende ervaring, zonder dat je de deur uit hoeft!

We verhuren 2-persoons, 3-persoons en 4-persoons sauna's. Wij installeren de sauna bij u op locatie en halen hem na gebruik weer op. Voor meer info kun je vrijblijvend een offerte en de beschikbaarheid aanvragen.

Maak uw evenement compleet met deze bijpassende producten:

Prijzen

Dag

€ 100,- 

- Bezorging op locatie
- Installatie op de gewenste plek
- 24 uur 
- Ophalen op afgesproken tijd

*exclusief bezorgkosten en btw

Weekend

€ 150,-

- Bezorging op locatie
- Installatie op de gewenste plek
- 48 uur 
- Ophalen op afgesproken tijd

*exclusief bezorgkosten en btw

Week

Op aanvraag

- Bezorging op locatie
- Installatie op de gewenste plek
- 7 dagen
- Ophalen op afgesproken tijd

*exclusief bezorgkosten en btw

Vrijblijvend offerte formulier

Als je het offerteformulier hebt ingevuld, zullen wij doorgaans binnen een dag de offerte naar je terugsturen inclusief de bezorg en installatiekosten.

Welk(e) product(en) wilt u huren?
Meest populair
Casino producten
Overige producten
Extra opties
Seizoen
Zakelijk of particulier?

Vragen over de partytent

Welke sauna's verhuren jullie?

We verhuren 2-persoons, 3-persoons en 4-persoons sauna's. De sauna's zijn ingericht met infraroodcabine, muziekinstallatie, lichtset, aromaverstuiver en de temperatuur kan worden bijgehouden.

Wat is een infrarood sauna?

Een mobiele infrarood sauna is een sauna die op locatie kan worden geïnstalleerd en gebruikt. Het verschilt van een traditionele sauna doordat het gebruik maakt van infraroodstraling om warmte te produceren in plaats van stoom of hete stenen.

Hoe werkt een mobiele infrarood sauna?

De mobiele infrarood sauna gebruikt infraroodstraling om warmte te produceren die direct op het lichaam gericht wordt. Dit type sauna werkt op elektriciteit en heeft infraroodlampen die warmte afgeven, vergelijkbaar met zonnestralen.

Hoe lang duurt het om de sauna op te zetten?

Het opzetten van de mobiele infrarood sauna duurt ongeveer 20minuten. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat de sauna correct wordt geïnstalleerd en klaar is voor gebruik.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor de sauna?

2-persoons sauna: 100 x 110 x 2000 cm (l x b x h)
3-persoons sauna: 130 x 130 x 180 cm (l x b x h)
4-persoons sauna: 120 x 180 x 180 cm (l x b x h)

De sauna's hebben voldoende ruimte nodig om te kunnen worden geïnstalleerd. We adviseren daarom om een ruimte te kiezen die minimaal 3 x 3 meter groot is.

Is de mobiele infrarood sauna veilig?

Ja, de mobiele infrarood sauna is veilig in gebruik. Het infraroodsysteem produceert geen schadelijke straling en de sauna is voorzien van veiligheidsopties zoals een noodstop en oververhittingsbeveiliging.

Moet ik zelf voor de stroomvoorziening zorgen?

Ja, u moet zorgen voor een stopcontact in de buurt van de locatie waar u de sauna wilt installeren. Het vermogen van de sauna is 230V, 16A. Dit is een gebruikelijk stopcontact.

Moet ik iets meenemen als ik de sauna huur?

Nee, we zorgen ervoor dat de mobiele infrarood sauna volledig uitgerust is en klaar voor gebruik. Dit omvat de sauna zelf, een zitbank, een infraroodstralersysteem en een temperatuurregelaar.